22. junij ob 10:00 @ Velenjsko jezero – vstop prost
Zabava. Adrenalin. Atraktivni skoki v vodo na mokri in suhi rampi.

+ hoja po vodi * vodni zorbing * airbag blazina * trampolini za skakanje v vodo
airtrack plavajoča blazina * odbojka na vodi * prvi žur na plaži letošnjega poletja

Konec šole, začetek počitnic, priljubljeno Velenjsko jezero in celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Agencija Extrem, mestna občina Velenje in Zavod za turizem Šaleške doline pripravljajo 3. PLJUSK na Velenjski plaži, s katerim uradno odpirajo novo sezono dogajanja na in ob enem naših najbolj priljubljenih jezer.

Osrednje gibalo Pljuska sta dve rampi: mokri tobogan za dričanje v kopalkah in suha klančina, po kateri lahko v jezero skočite z rolerji, skejtom, skirojem, kolesom in drugimi koleščkastimi rekviziti, ob tem pa izvajate vratolomne like, ki jih bo ocenila zvezdniška žirija, spremljal pa tudi izbran glasbeni program in animacija. A pozor: ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe šteje tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampi boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bosta na voljo tudi še v nedeljo.

Dogajanje bosta z nastopi izven konkurence obogatila svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils, ki pripravlja tudi šov na ruski gugalnici in nov poskus podiranja rekorda, kakšne uporabne vragolije pa vas bodo lahko naučili tudi člani ekipe Urban Roof.

Druženje na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00, po podelitvi priznanj pa sledi še koncert.

Pljusk video napovednik 2019: https://www.facebook.com/extrem.si/videos/415275989252838/
Pljusk 2019 Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/480826465826798/

Pljusk after movie 2017: https://www.youtube.com/watch?v=dXTlm6btQG0&t=5s
Pljusk after movie 2018: https://www.youtube.com/watch?v=12_JqVguAtA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja