Zabava | Adrenalin | Atraktivni skoki v vodo | Beach Food Festival |  novost: dobrodelno urejanje frizur Odreži drugačnost za programe ZPMS!

Vrača se prvi vrhunec poletja za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Agencija Extrem, MO Velenje in Zavod za turizem Šaleške doline vas ob zaključku šole, začetku poletja, tokrat pa tudi na dan državnosti, 25. junija, spet vabijo na nepozaben dan na in ob vodi.

Poljubilejni 5. PLJUSK na Velenjski plaži bo spet gostil zabavno tekmo na razvpiti mokri letalnici slip ‘n’ slide, akrobatske šove, dobro muziko in veliko smeh. Vrača se tudi Beach Food Festival, v Velenje pa lahko pridete tudi po novo frizuro in podprete dobrodelni projekt Odreži drugačnost, s katerim frizerji zbirajo sredstva za letovanja otrok z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI

odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje * slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero * Beach Food Festival * Odreži drugačnost * akrobatski šov Dunking Devils

Osrednje gibalo Pljuska ostaja aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbi. Lahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali izvesti še kak novi trik. Tu sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampo boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bo na voljo še celo nedeljo.

Dogajanje bo obogatila še akrobatska skupina Dunking Devils, ki je na lanskem Pljusku postavila nov svetovni rekord v skoku z ruske skakalnice v daljino, izziv za letošnjo predstavo pa še izbirajo.

Zabava na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00. V primeru slabega vremena se prireditev izvede dva tedna kasneje, v soboto, 9. julija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja