LedenaTrofeja-logotip-RGB-220x300-1

Ledena Trofeja se seli na NOVO LOKACIJO, a ostaja v pravljični naravi. 27. Januarja se bo hokejska senzacija odvila na PRESIHAJOČEM JEZERU LEDINE V RATEČAH, ekipe tekmovalcev pa se bodo borile za osvojitev pokala Ledena trofeja. Zabavno bo za tekmovalce in obiskovalce, saj ne bo manjkalo zimske zabave in aktivnosti za vso družino.

Rdeča nit dogodka je hokej na prostem, ki vsem udeležencem nudi edinstveno in pristno doživetje športa ter narave. Tekmovalci se bodo pomerili v hokeju 3 na 3, dvoboji pa bodo potekali na 6 igriščih, ki se bodo razprostirali na jezeru. Zabave pa ne bo manjkalo tudi za preostale udeležence, saj se bodo lahko preizkusili v drsanju (možna bo izposoja drsalk), v nagradnem spretnostnem poligonu in v mali šoli hokeja.

Na neskončno zabavanje v hokejskih radostih in aktivnostih pa ne bo vplivala niti sprememba lokacije. Dogodek je zaradi vremenskih razmer in ne dovolj zamrznjenega jezera Jasna prestavljen na presihajoče jezero Ledine v Ratečah.
Gre za presihajoče jezero, ki leži pod vasjo Rateče ob vhodu v dolino Planice in vsako zimo okoliškim prebivalcem in obiskovalcem omogoča zimske radosti.

Dogodek pa bo še vedno zaznamoval kozorog, saj je v obliko kozoroga izklesan pokal Ledene trofeje, pripadel pa bo ekipi, ki se bo najbolje izkazala na dogodku. Kozorog predstavlja simbol slovenske vztrajnosti, ki bo še kako zelo prav prišla vsem tekmovalcem. Tudi ime Ledena trofeja nakazuje, da bo dvoboj med tekmovalnimi ekipami oster. Ledeno ne bo samo jezero ampak tudi pogledi nasprotujočih se ekip, kot je leden pogled dveh kozorogov v boju.

Več o dogodku si lahko preberete na www.ledenatrofeja.si

Organizator dogodka je Extrem, partnerja dogodka sta Kranjska gora in Hokejska zveza Slovenije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja