Mojstri malega nogometa na asfaltnih igriščih so se na prvih treh turnirjih pomerili v Kopru, Murski Soboti in to nedeljo v ljubljanskih Fužinah. Sončni dnevi so na treh turnirjih združili 42 ekip mladih in malo manj mladih športnih navdušencev. Vse tekme pa je spremljalo razigrano vzdušje in bučni glasovi navijačev. Navijače so nogometaši v vsaki minuti turnirja navduševali z napeto igro, atraktivnimi potezami, fair playem in zadetki v polno.

Po končani igri pa so si igralci in navijači hladili vroča grla s hladnimi vrčki pijače Pivovarne Union, se mastili s piknik dobrotami in preizkusili še v ročnem nogometu.

V Kopru je naziv zmagovalcev prejela ekipa Longi Bar, v Murski Soboti NK Kapela Ekosen, v ljubljanskih Fužinah pa je največji pokal domov odnesla ekipa Bundes. Da je bilo veselje ekip še večje so poleg pokala in medalj ekipe odpeljale domov še zvrhan kombi pijač Pivovarne Union ter si zagotovile mesto za GRAND finale, ki bo 17.9.2022 v Ljubljani.

Organizatorja turnirja v malem nogometu, ki bo ljubitelje te popularne igre z žogo že to nedeljo združil v Veljenju, sta Pivovarna Union in Nogometna zveza Slovenije. Pred kratkim poletnim premorom pa bomo oživlili igrišča in spodbujali rekreacijo še v Krškem in Novi Gorici. So te zasrbeli prsti na nogah? Še imaš čas, da prijaviš svojo ekipo in se nam pridružiš. Živjo, nogomet!

Prijave in več informacij: https://union-experience.si/sl/zivjo-nogomet

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja